Ontmoet het nieuwe gezicht in ons team

17 mei 2022

Sinds april 2022 ondersteunt Tim Mast ons in Maastricht gevestigde Interreg-programma als financieel medewerker. We zijn blij hem aan boord te hebben en kijken ernaar uit met hem samen te werken!

Tim houdt toezicht op de financiële voortgang van onze projecten en ons programma en helpt de begunstigden met het elektronisch monitoringsysteem (eMS). Als onderdeel van het Gemeenschappelijk Secretariaat verleent hij ook ondersteuning en advies aan de projectmanagers van ons programma en aan de Managementautoriteit.

Tim is geboren en getogen in Nederlands-Limburg en heeft een achtergrond in gezondheidsbeleid en -innovatie met een focus op internationaal en Europees beleid. Voordat hij bij het Interreg Euregio Maas-Rijn team kwam, heeft hij gewerkt als business controller in het ziekenhuis St. Jans Gasthuis Weert. 

Naast zijn passie voor sport is onze nieuwe financieel medewerker ook een koffieliefhebber met een speciale koffiehoek thuis, waar hij verschillende koffieopties heeft voor al zijn cafeïnebehoeften.