Welkom Rob van Vugt, onze nieuwe coordinator

06 jan 2023

Rob van Vugt is de nieuwe coordinator van het in Maastricht gebasseerde Interreg programma. Rob werk sinds 1992 voor de Provincie Limburg (NL). De Provincie Limburg (NL) fungeert als de management authoriteit van het Programma. Voordat hij begon bij het Interreg Euregio Maas-Rijn programma, was hij manager van het cluster Wonen en Leefomgeving binnen de Provincie Limburg.

Rob is geboren en getogen in Nijmegen, maar woont al sinds ruim 30 jaar in Limburg (NL). Hij is dol op de variatie in het landschap in deze regio, maar ook op de diversiteit in cultuur in onze grensregio. Hij zegt zelf: ”Je kan gemakkelijk Belgische kaas of Duits bier krijgen in dit deel van Nederland. Ik ben van mening dat deze veelzijdigheid een ware verrijking is.”

Dit is ook hetgeen wat zijn interesse wekte voor het Interreg Euregio Maas-Rijn programma. Hij kijk ernaar uit om aan te tonen dat grenzen niet slechts beperkingen zijn, maar ook ons leven kunnen verrijken. “Ik wil aan tonen met het team dat grens overstijgend samenwerken mogelijk is!” In zijn vrije tijd brengt Rob graag tijd door met zijn familie en de honden in de natuur. Een andere passie van hem in zijn huis in Colombia, dit heeft hij samen met zijn vrouw gebouwd en hier gaan ze ook de meeste vakanties naartoe.

We zijn blij dat we Rob in het team hebben en kijken er naar uit om het volgende hoofdstuk van het programma met hem te openen.