Grensoverschrijdend samenwerkingsidee

Heb je een idee dat de samenwerking in het grensgebied tussen België, Duitsland en Nederland kan verbeteren!?

Of je kent al andere organisaties die bereid zijn om samen met jou aan dit idee verder te werken of niet, wij zijn zeker geïnteresseerd om hier alles over te horen!

De Europese Unie is bereid om de concretisering van sommige ideeën te steunen via het Interreg Euregio Maas-Rijn programma.

Kijk eens naar onze investeringsprioriteiten om te weten of jouw idee in het kader van het Interreg EMR programma past.

Ook raden we je aan contact op te nemen met één van onze regionale antennes om meer informatie in te winnen over de mogelijkheden van het programma.

Het programma opent regelmatig oproepen voor projectvoorstellen. De oproepen 1 tot en met 4 zijn nu gesloten. Momenteel loopt oproep 5.

Tot 14 januari 2019, 16.00 uur kunt u uw projectconcept indienen via het online portaal van het programma (eMS) om feedback van het programma te ontvangen. Van 16 april tot 11 juni 2019 (16.00 uur) kunt u uw definitieve aanvraag indienen.

Meer informatie over de oproep is beschikbaar op onze website. Updates zullen regelmatig gepubliceerd worden. Raadpleeg in het bijzonder deze rubriek "Projectaanvraag" en de rubriek "Downloads".