Volgende stappen

Begin maart 2022 heeft ons programma zijn operationeel programmadocument ingediend bij de Europese Commissie. Meer informatie over de volgende stappen op weg naar ons definitieve programmadocument vindt u in de infografiek aan de rechterkant (klik op het plaatje om het te vergroten).

Zoals u in de flowchart kunt zien, omvat ons programma acht essentiële stappen om onze volgende programmaperiode van start te laten gaan, van de goedkeuring van het programmadocument door de programmapartners tot en met de eerste projectoproepen van de volgende programmaperiode. Deze informatie is momenteel enkel in het Engels beschikbaar. 

Save the Date - Publieksevenement Interreg Maas-Rijn (NL-BE-DE) 2021-2027

Op 28 september 2022 gaat onze volgende programmaperiode van start. Ter gelegenheid hiervan nodigen de programmapartners en het Interreg Maas-Rijn (NL-BE-DE)-team u uit voor de officiële startbijeenkomst!
 

    Datum: 28 september 2022‚Äč
    Tijdstip: 12u30 – 16u30
    Locatie: Corda Campus, Hasselt (België)

Tijdens ons kick-off evenement zullen wij ons nieuwe programma met de verschillende prioriteiten aan u voorstellen!  Alle grensoverschrijdende enthousiastelingen en innovatieve denkers worden van harte uitgenodigd om langs te komen en meer te weten te komen over de toekomstige financieringsmogelijkheden!

Alle studenten, CEO's of ondernemers, onderzoekers, gemeentelijke beleidsmakers en geïnteresseerde burgers zijn van harte welkom. We kijken uit naar uw komst!