Handleiding

Excel-upload in de uitgavenlijst

Hieronder vindt u een korte video over een Excel-sjabloon in de uitgavenlijst (in het Engels).

Mocht u problemen ondervinden met de upload, gelieve het onderstaande document te raadplegen.  

Vervolgkeuzemenu leverancier 

Bent u uw partnerrapport aan het voorbereiden en bezig met het opstellen van de uitgavenlijst? Met het nieuwe vervolgkeuzemenu wordt het nog eenvoudiger om het leveranciersveld in te vullen en uw kosten bij te houden. 
De volgende video laat zien hoe u dit binnen een paar klikken kunt doen (in het Engels):

20% budget flexibiliteitsregeling

Deze video laat zien hoe de 20% flexibiliteitsregeling werkt. Hierbij geven wij u een aantal voorbeelden en leggen uit hoe u toezicht kunt houden op deze regeling. Ook worden enkele aanbevelingen en tips gegeven (in het Engels). 

Opgelet: De voorbeelden in de video (betreffende kantoor- en administratiekosten) zijn berekend rekening houdend met 15% van de personeelskosten. Voor meer informatie over de flexibiliteitsregel - voor uw specifieke projectoproep - kunt u de onderstaande presentaties raadplegen.

eMS rapporteren

De handleiding kunt u in de downloadsectie vinden van onder andere de applicatie, de oproep, staatssteun en andere zaken. Daarnaast verwijzen wij ook naar de volgende documenten die specifiek betrekking hebben op de rapportage in het eMS. 

eMS rapporteren: voorbeeld sjablonen

In het volgende document kunt u voorbeelden vinden voor het rapporteren in het eMS systeem. U kunt het als een voorbeeld voor uw eigen rapportage gebruiken (met betrekking tot personeelskosten, materiaal, externe deskundigheid, infrastructuur, netto-inkomsten, reiskosten en accommodatie).   

eMS veelgestelde vragen (FAQ)

We hebben alle veelgestelde vragen van onze sollicitanten over eMS verzameld. Deze kunt u hier terugvinden: eMS veelgestelde vragen (FAQ)

Het beantwoordt de meestgestelde vragen over het monitoringsystem. 

eMS Helpdesk

Mocht u geen oplossing voor uw probleem vinden. Neem dan gerust contact op met onze eMS-helpdesk: ems-helpdesk@prvlimburg.nl

Gelieve altijd het nummer en de naam van uw project te vermelden, en indien u technische problemen ondervindt, een screenshot van de situatie. Wij proberen u binnen twee werkdagen een antwoord te geven.