Hartelijk welkom
bij het Interreg EMR programma

Meer informatie

Volgende programma-
periode

Meer informatie

Welkom

Bij Interreg Euregio Maas-Rijn geven we subsidie aan projecten waarbij partners samenwerken over grenzen heen. In 2014-2020 investeren we EUR 96 miljoen uit het Europese Funds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Onze investeringsprioriteiten zijn innovatie, economie, opleiding en sociale inclusie en grensoverschrijdende samenwerking.

We zijn een samenwerking tussen 13 partnerregio’s in België, Duitsland en Nederland . Samen investeren we in oplossingen voor gezamenlijke uitdagingen. Dit geeft Interreg haar eigen karakter: samenwerking tussen regio’s, over grenzen heen. In 2020 vierde Interreg haar 30-jarige bestaan.
Vrolijk Pasen 2021
Graag wensen wij u een vrolijk Pasen en het allerbeste voor dit lenteseizoen. Helaas zal het Paasfeest ook dit jaar weer een andere vorm aannemen dan wat we in het verleden gewend waren. Wij hopen u allen in de nabije toekomst weer persoonlijk te kunnen ontmoeten en de eenzame tijden te kunnen goedmaken.
Slotmanifestatie - TREE
Wij nodigen u van harte uit voor de slotmanifestatie van het Interreg Euregio Maas-Rijn-project TREE. Het doel van het project was om mensen te trainen die met vluchtelingen werken in verschillende contexten in de Euregio Maas-Rijn. TREE zal in verschillende presentaties en video‘s laten zien wat ze hebben bereikt en wat de perspectieven zijn.
REGIOSTARS Awards
Heb je een vernieuwend EU-project dat ter inspiratie kan dienen voor andere Europese regio’s, die ook bezig zijn met regionale ontwikkeling? Dan is de RegioStars Awards misschien wat voor jou. De Europese Commissie is op zoek naar projecten met EU-financiering, die uitblinken door een nieuwe aanpak voor regionale ontwikkeling.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor updates