Nieuws

Interreg Maas-Rijn (NL-BE-DE) 2021-2027: eerste projectoproep geopend!
28 feb 2023 - Vanaf vandaag kunt u beginnen met het voorbereiden van uw aanvragen in call 1 in het Interreg Maas-Rijn (NL-BE-DE) 2021-2027 programma. De selectieprocedure verloopt in 2 stappen: In deze eerste fase kunnen geïnteresseerden hun projectschetsen indienen. Als vervolgstap zal het programma de ingediende projectschetsen evalueren en beslissen welke aanvragers worden uitgenodigd om door te gaan naar de tweede stap van het opstellen van een volwaardige aanvraag.
Welkom Rob van Vugt, onze nieuwe coordinator
06 jan 2023 - Rob van Vugt is de nieuwe coordinator van het in Maastricht gebasseerde Interreg programma. Rob werk sinds 1992 voor de Provincie Limburg (NL). De Provincie Limburg (NL) fungeert als de management authoriteit van het Programma. Voordat hij begon bij het Interreg Euregio Maas-Rijn programma, was hij manager van het cluster Wonen en Leefomgeving binnen de Provincie Limburg.
Lanceringsevenement voor de nieuwe programmaperiode
03 okt 2022 - Op 28 september 2022 organiseerde het Interreg-programma Maas-Rijn (NL-BE-DE) in Hasselt (België) zijn lanceringsevenement voor de komende programmaperiode, waaraan mensen uit de gehele regio hebben deelgenomen.
Nieuwe People to People-financiering beschikbaar
20 jul 2022 - Veel inwoners van onze grensregio steken elke dag de landsgrenzen over om naar school, de universiteit of het werk te gaan. Deze ontmoetingen worden vergemakkelijkt door projecten die het Interreg Euregio Maas-Rijn-programma financiert, onder andere via het People to People-project. Dit project financiert kleinschalige initiatieven, de zogenaamde People to People-activiteiten. Nieuwe People to People-fondsen zijn nu beschikbaar! 
UITNODIGING - Publieksevenement Interreg Maas-Rijn (NL-BE-DE) 2021-2027
12 jul 2022 - Het Interreg-programma Maas-Rijn (NL-BE-DE) steekt op 28 september 2022 van wal voor de komende zeven jaar. In deze nieuwe programmaperiode wordt meer dan 176 miljoen euro uitgetrokken voor grensoverschrijdende projecten rond slimmere innovaties, groenere, koolstofarme initiatieven, concepten voor sociale inclusie en betere samenwerking in het Maas-Rijngebied.
 
1 2 3 4 5 ...