Interreg Euregio Meuse-Rhine Stories Editie 1

14 jun 2022

De implementatie periode van ons 2014-2020 programma komt langzamerhand ten einde en de eerste projecten zijn afgerond met succes. Met trots presenteren wij dan ook een aantal van deze resultaten.

In de brochure, kunt u de succesvolle verhalen lezen van mensen uit de 13 regio’s van ons programma die samengewerkt hebben. Blader door de 34 pagina’s die boordevol staan met informatie over de prestaties van onze projecten op het gebied van innovatie, economie, sociale inclusie, educatie en grens overstijgende samenwerking.

Graag willen we alle projecten bedanken die onze regio hebben verbeterd, met name alle projecten benoemd in deze eerste versie van het Interreg Stories magazine.

Daarnaast willen we ook graag de geïnterviewde partners bedanken: Yeshe Levens, Brigitte van der Zanden, Patrizio Lancellotti, Cécile Oury, en Mark Vos. Ontzettend bedankt voor jullie tijd en het delen van jullie ervaringen!

Tot slot willen we ook graag onze 13 programma partners en de Europese Unie bedanken, welke  Interreg Euregio Maas-Rijn medemogelijk maken.