UITNODIGING - Publieksevenement Interreg Maas-Rijn (NL-BE-DE) 2021-2027

12 jul 2022

Het Interreg-programma Maas-Rijn (NL-BE-DE) steekt op 28 september 2022 van wal voor de komende zeven jaar. In deze nieuwe programmaperiode wordt meer dan 176 miljoen euro uitgetrokken voor grensoverschrijdende projecten rond slimmere innovaties, groenere, koolstofarme initiatieven, concepten voor sociale inclusie en betere samenwerking in het Maas-Rijngebied.

Ben jij ook geïnteresseerd om een verschil te maken en wil je een aanvraag indienen voor deze financiering? Dan nodigen wij je van harte uit om de kick-off van ons programma bij te wonen in de Corda Campus (Hasselt, België)! Je komt er meer te weten over de nieuwe programmaopzet, onze thematische prioriteiten en de verwachtingen voor toekomstige projecten.

De deuren gaan open om 12u00 's middags. Het event begint officieel om 13u00. Onderstaand vind je de volledige agenda en de belangrijkste informatie. Voor wat betreft de programma's van de break-out sessies, gelieve de onderstaande informatie te raadplegen, zodat je de twee meest relevante sessies kan kiezen. Aangezien het aantal plaatsen op ons event beperkt is, vragen we je vriendelijk om je zo snel mogelijk via deze link te registreren. De plaatsen worden toegewezen volgens het principe "wie het eerst komt, het eerst maalt".  

Agenda:

12u00                 

Ontvangst en lunch

13u00           

Start kick-off event 

14u00          

Workshops (zie onderstaande informatie) 

15u00        

Praktische informatie

15u30           

Receptie

16u30           

Einde

Bestanden