Nieuwe gezichten bij Interreg Euregio Maas-Rijn

15 okt 2021

v.l.n.r.: Ana Tomlijenovic, Tanne Rademakers, Gesa Remmert and Maitena Iglesias Diaz. 

Het in Maastricht gevestigde Interreg-programma heeft twee nieuwe projectmanagers verwelkomd in het team van het Gemeenschappelijk Secretariaat. Het team van het Gemeenschappelijk Secretariaat Interreg Euregio Maas-Rijn is verheugd Ana Tomljenovic en Gesa Remmert te verwelkomen in de functie van projectmanager. Samen met Maitena Iglesias Diaz en Tanne Rademakers, die beiden vorig jaar tot het team zijn toegetreden als projectmanagers, zijn zij verantwoordelijk voor de ondersteuning van projecten bij hun uitvoering, de beoordeling van aanvragen en het monitoren van de projectresultaten. Zij ondersteunen het team ook bij de voorbereiding van strategische programmadocumenten en de implementatie van programmabeheerstaken.

Welkom Ana Tomljenovic

Ana heeft een achtergrond in vormend onderwijs, arbeidsmarktbeleid en meer.  Voordat ze voor het Interreg Euregio Maas-Rijn programma kwam werken, werkte ze als projectmanager bij Interreg IPA-CBC Kroatië - Bosnië en Herzegovina - Montenegro

Ana is niet alleen gepassioneerd door eten, maar heeft ook veel belangstelling voor talen en leert al vele jaren Duits. Ze kan altijd een spontane toespraak houden over de schoonheid en het plezier van het leren van Duits als vreemde taal.

Welkom Gesa Remmert

Gesa is geboren en getogen in het district Soest in Noordrijn-Westfalen en heeft gewerkt als regionaal manager voor de LEADER-regio in Noord-Duitsland. Toen zij solliciteerde naar de functie bij Interreg Euregio Maas-Rijn, was zij vooral geïnteresseerd om haar kennis van EU-financiering te gebruiken in een programma dat werkt met projecten die de grenzen overschrijden. 

In haar beperkte vrije tijd leest Gesa graag. Daarnaast heeft Gesa veel belangstelling voor reizen. Eén van haar favoriete bestemmingen tot nu toe is Zuidoost-Azië, maar wij denken dat we haar mening de komende maanden wel eens in het voordeel van de Euregio Maas-Rijn zouden kunnen veranderen.