Save the Date: European Cooperation Day 2021

27 jul 2021

Save the Date voor de European Cooperation Day 2021 met het Interreg EMR-programma op 21 september! In september maken we een reis langs enkele van onze door de EU gefinancierde projecten en bezoeken we ze samen met u. We kunnen niet wachten om u iets te laten zien van het boeiende werk dat onze projecten tot nu toe hebben verricht.

    Datum: 21.09.2021
    Tijdstip: 14u00 – 15u30
    Plaats: online 

Registratie

Achtergrond

De European Cooperation Day viert de samenwerking in de Europese Unie (EU). De EU moedigt mensen en organisaties aan om over de grenzen en culturen heen samen te werken via verschillende programma's, waarvoor meer dan 10 miljard euro wordt uitgetrokken om gemeenschappelijke uitdagingen aan te pakken.

Daarom vieren veel grensoverschrijdende, transnationale of interregionale samenwerkingsprogramma's de vele partnerschappen die we over de grenzen heen kunnen bevorderen. Samen vergroten we het cultureel begrip en overwinnen we economische verschillen tussen gebieden. Vindt u ook niet dat dit een goede reden is om te vieren?

Bekijk een lijst van evenementen op de ECday website en neem deel aan de feestelijkheden om de resultaten van territoriale samenwerking in uw regio en in heel Europa onder de aandacht te brengen.