Save the Date - Call 8 Webinar

11 jun 2021

Het Interreg Euregio Maas-Rijn-programma zal zijn komende oproep voor energieprojecten lanceren.  De oproep is bedoeld om de hulpbronnenefficiëntie van het MKB/KMO te vergroten. Aanvragers kunnen hun aanvraagformulieren vanaf 31 augustus 2021 indienen via het elektronisch monitoringsysteem (eMS). Indienen is mogelijk tot 21 september, 12 uur 's middags.

Bereid je voor op de oproep! 

Om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij de oproep, bieden wij geïnteresseerden verschillende mogelijkheden om in contact te komen met het programma en meer te weten te komen over de details van de projectoproep en over de vereisten:          

  1. Een online seminar over de oproep en de vereisten
  2. Verdere ondersteuning door ons netwerk van regionale contactpunten

Save the Date - online seminar projectoproep

Op 24 juni organiseren wij een online-evenement voor alle geïnteresseerde begunstigden. Tijdens het seminar zal worden ingegaan op de reikwijdte van de oproep en zullen een aantal opmerkingen worden gemaakt over staatssteun en andere belangrijke elementen van uw aanvraag. Meer informatie over de oproep is hier beschikbaar. Het aanvraagpakket zal beschikbaar zijn in de downloadsectie.

    Datum: 24 juni 2021
    Tijdstip: 10.00 - 12.00 uur
    Plaats: online (link volgt via mail)

De inschrijving is nu gesloten. 

Verdere assistentie nodig? 

Naast het online seminar over de oproep zal ook permanente assistentie worden verleend door het Interreg EMR-netwerk van regionale contactpunten tijdens de fase van projectontwikkeling. Zij zijn beschikbaar om al uw vragen over de oproep te beantwoorden.

Alle contactgegevens zijn ook hier te vinden.