Update: Oproep voor energieprojecten

30 aug 2021

Voor de komende oproep voor energieprojecten (call 8) heeft Interreg Euregio Maas-Rijn (EMR) het volledige aanvraagpakket gepubliceerd, inclusief de integrale subsidieregeling. Het online elektronisch monitoringsysteem (eMS) wordt vanaf morgen opengesteld voor indiening. Indienen is mogelijk tot 21 september, 12.00 uur ‘s middags.

Documenten 

Alle benodigde documenten zijn te vinden in de downloadsectie van deze website of onderaan dit artikel. Voor meer informatie kunt u ook het webinar over de oproep raadplegen (zie hieronder).

Oproep voor energieprojecten

Voor deze oproep is het programma op zoek naar rijpe innovatieve projecten die binnen 18 maanden een aanzienlijk effect kunnen hebben. Voor deze initiatieven is een budget van 5.000.000 EUR aan Europese financiering beschikbaar gesteld. Deze Europese financiering vertegenwoordigt een cofinanciering van max. 50%. De projecten moeten zelf voor de overige 50% zorgen. In sommige gevallen kan er nationale cofinanciering voor deze bijdrage beschikbaar zijn. 

Interreg Euregio Maas-Rijn

In het grensgebied tussen Duitsland, Nederland en België werken 13 samenwerkende regionale partners aan het Interreg EMR-programma. Het programma is de lokale vertolking van het grensoverschrijdende financieringsprogramma van de Europese Unie.

Webinar

Meer nuttige tips en trucs over de komende oproep vindt u in ons webinar hieronder (in het Engels). 

Bestanden