Nieuws

Dag van Europa 2021
09 mei 2021 - Omdat de Corona-beperkingen fysieke evenementen vrijwel onmogelijk blijven maken, hebben we dit jaar een quiz voor de Dag van Europa uitgewerkt. Deze quiz test uw kennis over de Europese Unie, het programma Interreg Euregio Maas-Rijn en onze regio.
Vrolijk Pasen 2021
04 apr 2021 - Graag wensen wij u een vrolijk Pasen en het allerbeste voor dit lenteseizoen. Helaas zal het Paasfeest ook dit jaar weer een andere vorm aannemen dan wat we in het verleden gewend waren. Wij hopen u allen in de nabije toekomst weer persoonlijk te kunnen ontmoeten en de eenzame tijden te kunnen goedmaken.
Slotmanifestatie - TREE
26 mrt 2021 - Wij nodigen u van harte uit voor de slotmanifestatie van het Interreg Euregio Maas-Rijn-project TREE. Het doel van het project was om mensen te trainen die met vluchtelingen werken in verschillende contexten in de Euregio Maas-Rijn. TREE zal in verschillende presentaties en video‘s laten zien wat ze hebben bereikt en wat de perspectieven zijn.
REGIOSTARS Awards
16 mrt 2021 - Heb je een vernieuwend EU-project dat ter inspiratie kan dienen voor andere Europese regio’s, die ook bezig zijn met regionale ontwikkeling? Dan is de RegioStars Awards misschien wat voor jou. De Europese Commissie is op zoek naar projecten met EU-financiering, die uitblinken door een nieuwe aanpak voor regionale ontwikkeling.
Zero Discrimination Day 2021
01 mrt 2021 - Vandaag viert Interreg Euregio Maas-Rijn ‘Zero Discrimination Day’, een dag die respect, solidariteit en vrede promoot. Lees hieronder hoe Interreg EMR bijdraagt ​​aan een inclusieve samenleving en hoe onze projecten de gelijkheid in onze regio versterken.
... 4 5 6 7 8 ...