Nieuws

Vacature: Communicatiemedewerker
14 apr 2020 - Bij Interreg Euregio Maas-Rijn is een vacature geopend voor de functie van communicatiemedewerker. De nieuwe communicatiemedewerker is verantwoordelijk voor de communicatie van het Interreg Euregio Maas-Rijn-programma. De functie is gevestigd in Maastricht bij de Nederlandse Provincie Limburg.
EU zet Cohesiefondsen in voor bestrijding corona-virus
01 apr 2020 - Het investerings­initiatief corona­virus­respons geeft de lidstaten toegang tot € 37 miljard uit het Cohesie­fonds ter versterking van de gezondheids­zorg­stelsels en tot steun van het midden- en klein­bedrijf, werktijd­verkortings­regelingen en gemeenschaps­gebaseerde diensten.
Update Corona-virus
24 feb 2020 - N.a.v. de COVID-19-epidemie zijn er veel vragen. Moeten we onze vergaderingen annuleren? Kunnen we onze kosten van vooruitbetaalde boekingen terugvorderen? Moeten we reizen vermijden? Meer informatie vind je hier.
Zes nieuwe projecten van start
04 feb 2020 - Deze maand gaan er zes nieuwe projecten van start. Tijdens een ceremonie op 3 februari ontvingen zij hun toekenningsbrief. Drie projecten zijn gericht op de doelstelling Innovatie; de andere drie hebben betrekking op de investeringsprioriteit Economie.
... 2 3 4 5 6 ...