Nieuws

Zero Discrimination Day 2021
01 mrt 2021 - Vandaag viert Interreg Euregio Maas-Rijn ‘Zero Discrimination Day’, een dag die respect, solidariteit en vrede promoot. Lees hieronder hoe Interreg EMR bijdraagt ​​aan een inclusieve samenleving en hoe onze projecten de gelijkheid in onze regio versterken.
Onderzoek - euPrevent SNA over verslaving
09 feb 2021 - Zitten jongeren alleen nog maar te gamen en zijn de meeste 55-plussers aan de drank? Hoe zit het nu écht? Gelukkig loopt het zo’n vaart niet. Maar toch geven bevindingen uit Euregionaal onderzoek van ons project euPrevent SNA ('euPrevent Social Norms Approach) aanleiding tot bezorgdheid.
Prettige Feestdagen en een gezond 2021
23 dec 2020 - Nu het jaar bijna ten einde is, willen wij al onze projecten danken voor hun voortdurende inspanningen om de kloof tussen de regio’s en landen te dichten. Wij wensen u prettige feestdagen en, indien mogelijk, een fijne tijd met uw familie.
Tweede openbare raadpleging - een blik in de toekomst
30 nov 2020 - Op 30 november 2020 hadden wij het genoegen om meer dan 175 deelnemers uit de Euregio Maas-Rijn te verwelkomen bij onze tweede openbare raadpleging. De raadpleging was georganiseerd als een discussie tussen sprekers van Interreg Euregio Maas-Rijn met verschillende mogelijkheden voor het publiek om hierop te reageren en hun mening te laten horen.
Save the Date - Vooruitkijken naar 2021-2027
13 nov 2020 - De volgende Interreg periode staat voor de deur: Vanaf 2021 starten wij met de nieuwe project periode. Dit nieuwe programma biedt weer nieuwe kansen voor initiatieven die bijdragen aan concurrerende en duurzame regio's in heel Europa. Interreg Euregio Maas-Rijn zal opnieuw projecten ondersteunen die ambitieus, innovatief en met name grensoverschrijdend zijn.
... 2 3 4 5 6 ...