Nieuws

This Is Europe Podcast is terug voor seizoen 2
27 sep 2021 - 22 september was een heugvolle dag voor de This Is Europe podcast. Deze was geweid aan het vieren van het nieuwe seizoen voor de podcast door het hosten van een Launch-event op Zoom en Youtube. Niet alleen is dit nieuwe seizoen gevuld met nieuwe en interessante projecten, ook Interreg Euregio Maas Rijn zit erin met het project In de zorg – uit de zorgen (IDZ-UDZ)! 
Dag van de Europese Samenwerking 2021: een virtuele tour
23 sep 2021 - Dinsdag 21 september had Interreg Euregio Maar-Rijn de eer om jullie mee te nemen op een tour voor de Dag van de Europese Samenwerking 2021. Deze dag zet de vele resultaten van goed samenwerken zeer verdiend in de belangstelling. Ook wij deden dit jaar weer mee en gingen samen met de kijkers op een tour naar enkele projecten uit de regio.
INTERREG project TREE genomineerd voor de RegioStars award
22 sep 2021 - Wij bij Interreg EMR kondigen met trots aan dat ons project, TREE , is genomineerd voor één van de vijf verschillende categorieën van de RegioStars Awards. Namelijk de award voor ‘Een rechtvaardig Europa’. Deze categorie viert de projecten die helpen in bevordering van inclusie en discriminatiebescherming.
Update: Oproep voor energieprojecten
30 aug 2021 - Voor de komende oproep voor energieprojecten (call 8) heeft Interreg Euregio Maas-Rijn (EMR) het volledige aanvraagpakket gepubliceerd, inclusief de integrale subsidieregeling. Het online elektronisch monitoringsysteem (eMS) wordt vanaf morgen opengesteld voor indiening. Indienen is mogelijk tot 21 september, 12.00 uur ‘s middags.
Uitnodiging: Dag van de Europese Samenwerking 2021
18 aug 2021 - Het is ons een genoegen om u uit te nodigen voor onze Dag van de Europese Samenwerking 2021. Met onze virtuele grensoverschrijdende reis verlengen we de vakantiestemming tot september. Deze reis zal ons door Nederland, België en Duitsland leiden waar we een bezoek brengen aan een aantal van onze projecten.
Save the Date: European Cooperation Day 2021
27 jul 2021 - Save the Date voor de European Cooperation Day 2021 met het Interreg EMR-programma op 21 september! In september maken we een reis langs enkele van onze door de EU gefinancierde projecten en bezoeken we ze samen met u. We kunnen niet wachten om u iets te laten zien van het boeiende werk dat onze projecten tot nu toe hebben verricht.
... 2 3 4 5 6 ...