Nieuws

INTERREG project TREE genomineerd voor de RegioStars award
22 sep 2021 - Wij bij Interreg EMR kondigen met trots aan dat ons project, TREE , is genomineerd voor één van de vijf verschillende categorieën van de RegioStars Awards. Namelijk de award voor ‘Een rechtvaardig Europa’. Deze categorie viert de projecten die helpen in bevordering van inclusie en discriminatiebescherming.
Update: Oproep voor energieprojecten
30 aug 2021 - Voor de komende oproep voor energieprojecten (call 8) heeft Interreg Euregio Maas-Rijn (EMR) het volledige aanvraagpakket gepubliceerd, inclusief de integrale subsidieregeling. Het online elektronisch monitoringsysteem (eMS) wordt vanaf morgen opengesteld voor indiening. Indienen is mogelijk tot 21 september, 12.00 uur ‘s middags.
Uitnodiging: Dag van de Europese Samenwerking 2021
18 aug 2021 - Het is ons een genoegen om u uit te nodigen voor onze Dag van de Europese Samenwerking 2021. Met onze virtuele grensoverschrijdende reis verlengen we de vakantiestemming tot september. Deze reis zal ons door Nederland, België en Duitsland leiden waar we een bezoek brengen aan een aantal van onze projecten.
Save the Date: European Cooperation Day 2021
27 jul 2021 - Save the Date voor de European Cooperation Day 2021 met het Interreg EMR-programma op 21 september! In september maken we een reis langs enkele van onze door de EU gefinancierde projecten en bezoeken we ze samen met u. We kunnen niet wachten om u iets te laten zien van het boeiende werk dat onze projecten tot nu toe hebben verricht.
Webinar over call 8 (focus op energie)
24 jun 2021 - On Thursday, 24.06.2021, potential applicants to Call 8 were invited to join our online seminar on the details of this call for projects! If you could not join or if you would like to refer back to the information of the seminar, please find the recording of this event as well as the full presentation here. 
Save the Date - online seminar projectoproep
11 jun 2021 - Om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij de oproep, bieden wij geïnteresseerden verschillende mogelijkheden om in contact te komen met het programma en meer te weten te komen over de details van de projectoproep. Op 24 juni organiseren wij een online-evenement voor alle geïnteresseerde begunstigden. Tijdens het seminar zal worden ingegaan op de reikwijdte van de oproep en zullen een aantal opmerkingen worden gemaakt over staatssteun en andere belangrijke elementen van uw aanvraag.
... 2 3 4 5 6 ...