Nieuws

Vacancy First Level Controller (0.5 FTE)
08 jun 2021 - We are looking for an experienced and committed bookkeeper/accountant who is adept at figures and rules and who is enthusiastic about contributing to the success and further development of the Interreg V-A EMR programme.
5 miljoen euro aan Europese financiering beschikbaar voor energieoplossingen in onze regio
04 jun 2021 - Om innovatieve energieprojecten te ondersteunen, lanceert het Interreg Euregio Maas-Rijn (EMR)-programma een speciale projectoproep met een focus op energie. De oproep is specifiek bedoeld om de hulpbronnenefficiëntie van het MKB/KMO te vergroten. Geïnteresseerde partnerschappen kunnen vanaf 31 augustus 2021 hun aanvraagformulier indienen.
Interreg Project Slam 2021
28 mei 2021 - Wij nodigen alle Interreg Euregio Maas-Rijn projecten uit om deel te nemen aan de Interreg Project Slam 2021. Als jouw verhaal wordt geselecteerd als één van de 10 finalisten, krijgt jouw project de kans om een video te produceren. Voor deze video krijg je coaching en financiële steun (tot € 3.000 per video). De video's zullen online worden gedeeld en worden opgenomen in een social media-campagne in september.
Dag van Europa 2021
09 mei 2021 - Omdat de Corona-beperkingen fysieke evenementen vrijwel onmogelijk blijven maken, hebben we dit jaar een quiz voor de Dag van Europa uitgewerkt. Deze quiz test uw kennis over de Europese Unie, het programma Interreg Euregio Maas-Rijn en onze regio.
Vrolijk Pasen 2021
04 apr 2021 - Graag wensen wij u een vrolijk Pasen en het allerbeste voor dit lenteseizoen. Helaas zal het Paasfeest ook dit jaar weer een andere vorm aannemen dan wat we in het verleden gewend waren. Wij hopen u allen in de nabije toekomst weer persoonlijk te kunnen ontmoeten en de eenzame tijden te kunnen goedmaken.
... 3 4 5 6 7 ...