Nieuws

People to People (OPROEP GESLOTEN)
10 jan 2020 - People to People- of ‘microprojecten’ brengen burgers uit de Euregio samen. Er zijn nog 10 dagen om een voorstel oproep voor People to People-projecten in te dienen. De huidige call sluit op 20 januari.

youRegion website online
10 jan 2020 - De website van het project youRegion is online. YouRegion streeft naar een grensoverschrijdende arbeidsmarkt in de Euregio, waar grenzen niet als een belemmering worden gezien maar als springplank naar een grotere arbeidsmarkt.
Made in the Euregio: flow-technologie
08 jan 2020 - De website van IN FLOW is online. IN FLOW zet in op de toepassing van flow-technologie bij de productie van gezondheids- en verzorgingsproducten. Een open platform en pilots gaan bedrijven in de Euregio voorbereiden om met nieuwe producten de markt op te gaan.
Einstein Telescope ontvangt Interreg-subsidie
29 nov 2019 - De Einstein Telescope is één van de partijen die Europese subsidie zal ontvangen naar aanleiding van onze Call 5. Die call sloot afgelopen week. Ons Comité van Toezicht selecteerde toen 6 nieuwe projecten, waaronder E-TEST.
‘Zeldzame ziekten zijn niet zo zeldzaam’
27 nov 2019 - Zeldzame ziekten zijn niet zo zeldzaam. In de Europese Unie lijden zo'n 30 miljoen mensen aan een zeldzame ziekte. Het project EMRaDi geeft deze patiënten meer toegang tot specifieke gezondheidszorg. Op 5 december is er een presentatie van EMRaDi in het Europees Parlement, op initiatief van de Belgische Europarlementariërs Pascal Arimont en Frédérique Ries.
... 3 4 5 6 7 ...