Nieuws

27 feb
deadline projectapplications call 4
Projects that want to submit a projectapplication for Call 4 of the Interreg V-A EMR programm, must be aware that the deadline for submission is the 5th of march 2018 before 16:00 hrs.

30 nov
People 2 People: oproep aan burgers en verenigingen!
Elkaar grensoverschrijdend ontmoeten. Dat is het doel van het project “People to People”. En daarbij gaat het werkelijk om iedereen: burgers, verenigingen, bezoekers, organisaties… ontmoet elkaar, tref elkaar en werk samen over de grenzen heen.

Voor de organisatie van bijvoorbeeld evenementen, seminars of sport- en cultuurevenementen is maximaal een subsidiebedrag van 37.500 per “micro-projekt” voorzien. Tot 22 december 2017 loopt de eerste projectoproep en kunt u uw aanvraag indienen.
05 okt
IVY: Een jonge vrijwilliger voor een Interreg-project!
IVY biedt jonge Europeanen (18-30 jaar) de mogelijkheid om 2 tot 6 maanden lang als vrijwilliger mee te werken bij een Interregproject. Zo maken Europese jongeren actief kennis met Europese programma’s en projecten. En dragen daarbij op verschillende manieren bij aan het project. Zie: https://www.interregyouth.com.
20 jun
Kalender procedure 4de projectoproep Interreg V-A Euregio Maas-Rijn
De procedure van een oproep tot projectvoorstellen (een call) is in onderstaande kalender zichtbaar gemaakt. Wilt u uw project laten financieren door het Interreg V-A Euregio Maas-Rijn programma, dan kunt u gedurende deze periode uw project indienen. De oproep heeft een openings- en sluitingsdatum. Buiten deze periode is het niet mogelijk om financiering voor een projectvoorstel aan te vragen.
15 jun
Nieuwe website van Interreg Euregio Maas-Rijn
Welkom op de nieuwe website van Interreg Euregio Maas-Rijn. De website is efficiënt gevuld met informatie voor projectaanvragers en geeft een overzicht van projecten die binnen Interreg EMR gesubsidieerd zijn.

Pak je kans en ga voor succes!
1 2 3