Nieuws

Vervolgproject van het People to People-fonds
16 jun 2022 - Veel inwoners van onze grensregio steken dagelijks de landsgrenzen over om naar school en universiteit te gaan of om te werken. Daarnaast zijn er ook veel zakelijke contacten tussen inwoners uit de verschillende landen en regio's. Deze ontmoetingen worden vergemakkelijkt door projecten die het programma financiert, onder andere via het People to People-fonds. Momenteel wordt onderhandeld over een verlenging van dat fonds. 
Interreg Euregio Meuse-Rhine Stories Editie 1
14 jun 2022 - De implementatie periode van ons 2014-2020 programma komt langzamerhand ten einde en de eerste projecten zijn afgerond met succes. Met trots presenteren wij dan ook een aantal van deze resultaten.
Ontmoet het nieuwe gezicht in ons team
17 mei 2022 - Ontmoet onze nieuwe collega Tim Mast. Tim ondersteunt ons in Maastricht gevestigde Interreg-programma als financieel medewerker. We zijn blij hem aan boord te hebben en kijken ernaar uit met hem samen te werken!
Na de overstromingsramp: Interreg Euregio Maas-Rijn opent oproep tot het indienen van projecten
09 feb 2022 - Wegens de verwoestende gevolgen van de overstromingen van vorig jaar maakt het Interreg Euregio Maas-Rijn (EMR)-programma een budget van 6,9 miljoen euro vrij voor een oproep tot het indienen van projecten op het gebied van waterbeheer met als deadline 15 maart 2022.