Nieuws

Nieuwe People to People-financiering beschikbaar
20 jul 2022 - Veel inwoners van onze grensregio steken elke dag de landsgrenzen over om naar school, de universiteit of het werk te gaan. Deze ontmoetingen worden vergemakkelijkt door projecten die het Interreg Euregio Maas-Rijn-programma financiert, onder andere via het People to People-project. Dit project financiert kleinschalige initiatieven, de zogenaamde People to People-activiteiten. Nieuwe People to People-fondsen zijn nu beschikbaar! 
UITNODIGING - Publieksevenement Interreg Maas-Rijn (NL-BE-DE) 2021-2027
12 jul 2022 - Het Interreg-programma Maas-Rijn (NL-BE-DE) steekt op 28 september 2022 van wal voor de komende zeven jaar. In deze nieuwe programmaperiode wordt meer dan 176 miljoen euro uitgetrokken voor grensoverschrijdende projecten rond slimmere innovaties, groenere, koolstofarme initiatieven, concepten voor sociale inclusie en betere samenwerking in het Maas-Rijngebied.
Vervolgproject van het People to People-fonds
16 jun 2022 - Veel inwoners van onze grensregio steken dagelijks de landsgrenzen over om naar school en universiteit te gaan of om te werken. Daarnaast zijn er ook veel zakelijke contacten tussen inwoners uit de verschillende landen en regio's. Deze ontmoetingen worden vergemakkelijkt door projecten die het programma financiert, onder andere via het People to People-fonds. Momenteel wordt onderhandeld over een verlenging van dat fonds. 
Interreg Euregio Meuse-Rhine Stories Editie 1
14 jun 2022 - De implementatie periode van ons 2014-2020 programma komt langzamerhand ten einde en de eerste projecten zijn afgerond met succes. Met trots presenteren wij dan ook een aantal van deze resultaten.