Nieuws

Ontmoet het nieuwe gezicht in ons team
17 mei 2022 - Ontmoet onze nieuwe collega Tim Mast. Tim ondersteunt ons in Maastricht gevestigde Interreg-programma als financieel medewerker. We zijn blij hem aan boord te hebben en kijken ernaar uit met hem samen te werken!
Na de overstromingsramp: Interreg Euregio Maas-Rijn opent oproep tot het indienen van projecten
09 feb 2022 - Wegens de verwoestende gevolgen van de overstromingen van vorig jaar maakt het Interreg Euregio Maas-Rijn (EMR)-programma een budget van 6,9 miljoen euro vrij voor een oproep tot het indienen van projecten op het gebied van waterbeheer met als deadline 15 maart 2022.
Internationale Dag van het Onderwijs: Interview Manuel Justen
21 jan 2022 - UNESCO viert de Internationale Dag van het Onderwijs jaarlijks op 24 januari, om iedereen eraan te herinneren dat onderwijs de sleutel is tot een duurzame ontwikkeling. Voor deze gelegenheid hebben we Manuel Justen, projectmanager van het Interreg EMR schoolproject EMRLingua, drie vragen gesteld.
Job Offer Financial Officer
10 jan 2022 - The Interreg Euregio Meuse-Rhine team is looking for an enthusiastic colleague with extensive experience in the financial monitoring of projects and programmes, preferably of European-financed programmes in an international setting.
TREE wint RegioStars Award
03 dec 2021 - Gisterenavond heeft de Europese Commissie de winnaars bekendgemaakt van de RegioStars Awards 2021, de Europese prijzen voor de meest opmerkelijke projecten in het kader van het cohesiebeleid. Het Interreg Euregio Maas-Rijn-project TREE (Training for integrating Refugees in the Euregio) won de RegioStars Awards 2021 in de categorie FAIR Europe: Bevordering van inclusie en antidiscriminatie. 
 
1 2 3 4 5 ...